Pur Isolatie

prijs isolatie vloer, muur of zolder aanvragen

Duurzaam en energie zuinig bouwen wordt steeds belangrijker. Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan!

Techton isolatie aan de hand van Pur-schuim

Techton isoleert aan de hand van Pur-schuim. Dit is ontegensprekelijk het best isolerende product. (lambda waarde tussen 0,0026 - 0,0028W/mK). Dit merkt u ongetwijfeld, wij garanderen u een opmerkelijk verschil op uw energiefactuur!

 

PUR isolatie zolder dak

Waarom Pur Isolatie?

Indien men de vergelijking met verscheidene isolatie producten maakt, valt het vooral op dat de lambda waarde van PUR isolatie 1/3 tot de helft lager ligt dan bij overige isolatie oplossingen. De lambda waarde van PUR is 0,027 W/mK (klassieke isolatie lambda waarde tussen 0,045 W/mK en 0,070 W/mK). Het is dus ontegensprekelijk het best isolerende product!!

PUR vormt een geheel en is dus naadloos, dit door het feit dat het in één vloeiende beweging wordt gespoten.

Met andere woorden zijn er geen openingen meer waar lucht of koude door kan ontsnappen. Bij het opvullen van bestaande spouwmuren maakt dit de ruimte volledig tochtdicht. Er is dus geen sprake meer van koude bruggen.

PUR isolatie kan perfect gebruikt worden voor iedere vorm van dekvloer. Of men nu kiest voor een betegelde vloeren, polyharsen vloeren of houten vloeren. PUR isolatie blijft steeds zijn hardheid behouden en zal dus niet verzakken door de jaren heen. PUR isolatie geeft niet toe aan kracht, druk en weersveranderingen.

De snelle manier van aanbrengen speelt natuurlijk ook een grote rol. Amper 20 min na het plaatsen van de deklaag is deze al begaanbaar. Dit geeft u het voordeel dat u in een mum van tijd weer kunt aanvangen met de rest van uw werkzaamheden.

PUR - schuim geeft u ook het voordeel dat de interne densiteit, de trilling opslorpt en het dus niet alleen thermisch isolerend werkt maar ook akoestisch.

Pur isolatie op basis van Polyurethaan is CFK-vrij en daarom een milieuvriendelijk product: het tast de ozonlaag niet aan.

 

testimonial spouw isolatieOnze complimenten voor de firma Techton: scherpe prijzen, professioneel en correct! - Joris Blondeel, Antwerpen 

Specificaties Pur isolatie

  • Duurzaam
  • Voor elke ondergrond
  • Naadloos
  • Zowel thermisch als akoustisch isolerend
  • Snel geplaatst
  • Milieuvriendelijk
  • Vlamdovend / 1 uur vuurvast
  • Tochtvrij
  • Budgetvriendelijk
  • Best isolerend

Pur isolatie Toepasingen

Vloeren

Wordt vooral gebruikt bij nieuwbouw maar ook bij renovaties, waar de aanwezige leidingen stevig omhult worden in de PUR bedding.
Na het besprayen van uw vloer, kan het gespoten schuim worden gevlakschuurd om latere vloerverwarming op te plaatsen. De PUR laag geeft zo een beter rendement aan uw vloerverwarming, daar de warmte enkel nog langs boven kan vrijkomen.

Zoldervloer

Indien uw zolder ruimte niet wordt gebruikt kan de PUR vloerisolatie ter vervanging dienen als de dakisolatie. Zo kan de warmte niet via uw dak ontsnappen en blijft de warmte hangen in de bovenste kamers.

Kruipkelders

Indien u bij het renoveren uw bestaande vloer wilt behouden, maar toch uw vloer wilt isoleren is er de mogelijkheid de bovenzijde of het plafond van uw kelder of kruipkelder te besprayen met PUR. Iets wat moeilijker of onmogelijk is met andere isolatie producten. Ook lopen meestal de verwarmingsbuizen langs uw kruipkelder plafond uw woning binnen. Dit kan dus ook perfect worden meegespoten wat dan weer dat tikkeltje extra geeft. Het meespuiten van uw verwarmingsleidingen geeft u een beter rendement van uw verwarming.

Daken

Pur schuim kan perfect worden aangebracht op uw hellend of plat dak. De PUR laag wordt dan aangebracht op het onderdak tussen de keepers. Dit zorgt ervoor dat uw dak naadloos geïsoleerd wordt en zo geen tocht meer doorlaat via de kiertjes die andere isolatie producten wel nog bevatten. Zo garanderen wij u dat warmte verlies via uw dak zo goed als uitgesloten wordt.

Spouwmuren

De gevel is de grootste oppervlakte van uw woning, logisch dan ook dat spouwisolatie uw woning het beste rendement bezorgt. Het PUR schuim wordt doormiddel van gaatjes die wij in de voegen van uw gevels boren, in de spouw van uw huis gespoten. Het schuim wordt stelselmatig van beneden naar boven opgebouwd en vormt finaal één groot naadloos geheel. Uw huis wordt als het ware ommantelt en dit zonder gevaar voor vochtplekken.
De opencellige structuur heeft een harde buitenste schil die vocht geen kans geeft, maar uw huis wel nog steeds laat ademen.
Wij garanderen dat u deze investering max. binnen de 5 jaar heeft terugverdient.

Industieële gebouwen

Het karakter van een industrieële gebouw of toepassing heeft het nadeel moeilijk te isoleren of na-isoleren. Met PUR schuim wordt dit kinderspel! PUR schuim heeft het voordeel dat het zich aan iedere materie kan hechten, zo ook tegen metaal of dergelijke. Toepassingen hierbij zijn: Hangars, silo's, productiehallen, loodsen, enz...
PUR isolatie is een milieuvriendelijk product en kan dus perfect worden gebruikt binnen de voedingsindustrie.

 

offerte isolatie icoon

Offerte aanvragen

We zoeken voor u een oplossing op maat. U krijgt zo snel mogelijk een gratis en vrijblijvende een offerte toegestuurd.

offerte isolatie vloer, muur of zolder beton chape aanvragen

 

Wie zijn we

TECHTON bvba is een bedrijf gespecialiseerd in pur isolatie, chape en beton. Wij bedienen zowel bedrijven alsook particulieren. Dit binnen geheel de BeNeLux.

Premies & subsidies

Dak isoleren? Als je investeert in dak isolatie, kom je in aanmerking voor heel wat premies en belastingverminderingen. Meer info

Referenties

TECHTON is de pur isolatie specialist, maar specialiseerde zich gaandeweg ook in betonvloeren en chapewerken. Bekijk een greep uit onze referenties

Contact

T: +32 9 228 36 18
F: +32 9 377 07 83
E: info at techton dot be